Welkom op de website van Taxi Mook

Altijd een voordelige taxi bij u in de regio

Zoekt u een voordelige taxi om u naar uw bestemming te brengen? Taxi Mook. is u graag van dienst. Kwaliteit en service zijn hierbij sleutelwoorden. Zo is onze taxicentrale 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Onze taxiservice rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week op afspraak. In het weekend zijn wij altijd bereikbaar! Heeft u vervoer nodig? Onze ervaren taxichauffeurs staan altijd klaar om u snel en veilig naar de gewenste bestemming vervoeren. En ook nog eens tegen hele aantrekkelijke tarieven.

Ook voor zakelijke klanten

Taxi Mook is naast particulier vervoer ook gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Bent u een zakelijke klant? Bij onze taxicentrale profiteert u van vaste en transparante tarieven voor een aantal populaire routes. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Onze Diensten


PERSONENVERVOER

Taxi Mook rijdt niet alleen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor de zakelijke klanten. Heeft u als bedrijven vaak een klant of leverancier die bijvoorbeeld opgehaald dient te worden van Weeze of een andere locatie, Taxi Mook zorgt ervoor dat uw zakelijke relatie comfortabel wordt gebracht en opgehaald. Dit alles zal door middel van een factuur achteraf afgehandeld worden, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de directe betaling van de rit.

LUCHTHAVENVERVOER

Amsterdam Schiphol
Brussel Zaventem
Brussel Charleroi
Eindhoven Airport
Rotterdam Airport
Dusseldorf Airport
Weeze Airport
Antwerpen Airport


ZAKELIJK VERVOER

Taxi Mook verzorgt ook chauffeurs diensten voor zakelijke vervoer. Onze professionele chauffeurs zijn stipt en zorgen voor een comfortabele rit naar uw volgende afspraak, terwijl u nog rustig door heeft kunnen werken.

EVENEMENTENSERVICE

Gaat u met vrienden / familie naar een festival of een evenement? Het is onze specialiteit om voor u het vervoer te mogen regelen en dat voor een aantrekkelijke prijs. Wij zullen u veilig, comfortabel en snel naar uw gewenste bestemming brengen. Wij rijden voor alle denkbare festivals, evenementen en Attractieparken in Nederland en Buitenland.


GROEPSVERVOER

Taxibus & Touringcar
Dagtrips
Bedrijfsuitjes
Kinderfeestjes
Uitgaansvervoer
Verenigingen

TROUWVERVOER

Taxi Mook draagt graag haar steentje bij om uw bruiloft van perfect geregeld trouwvervoer te voorzien. Wij begrijpen zeer goed dat trouwvervoer perfect moet verlopen, waarbij flexibel gehandeld moet kunnen worden, ook indien dingen tijdens de ceremonie anders verlopen dan gepland.Onze speciaal geselecteerde trouwvervoer chauffeurs zijn opgeleid om tijdens uw bruiloft u te ontzorgen en uw trouwdag tot een groot succes te maken.


 

Bank: NL17ABNA0490428568
KvK te Nijmegen 71099255
Email info@taxinijmegen24.nl
Website www.taxinijmegen24.nl

Adres: Spanjestraat 46 6663 NP Nijmegen
BTW- nummer: NL8585 78 517B01
Tel +31 (0) 24 711 36 64
Website www.taxinijmegen24.nl